Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2699
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат», м. Звенигородка, Черкаська область) |
Автори: | Пепчук, Сергій Миколайович Савонік, Дарія Олексіївна |
Ключові слова: | Конкурентоспроможність підприємства;Конкурентна перевага;Позиціонування;Матриця БКГ |
Дата публікації: | чер-2021 |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі бакалавра було наведено сутність поняття конкурентоспроможності товару, досліджено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємств, проведено систематичний аналіз сучасного рівня конкуренто-спроможності досліджуваного підприємства. Виявлено основні проблеми та надано пропозиції щодо напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства з метою укріплення конкурентного становища на ринку. Розроблено та досліджено пропозиції, спрямовані на вдосконалення основних напрямків підвищення конкурентоспроможності даної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2699 |
Розташовується у зібраннях: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ_ Савонік Д. О..pdf Restricted Access | 1.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.