Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2699
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат», м. Звенигородка, Черкаська область)
Автори: Пепчук, Сергій Миколайович
Савонік, Дарія Олексіївна
Ключові слова: Конкурентоспроможність підприємства;Конкурентна перевага;Позиціонування;Матриця БКГ
Дата публікації: чер-2021
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі бакалавра було наведено сутність поняття конкурентоспроможності товару, досліджено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємств, проведено систематичний аналіз сучасного рівня конкуренто-спроможності досліджуваного підприємства. Виявлено основні проблеми та надано пропозиції щодо напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства з метою укріплення конкурентного становища на ринку. Розроблено та досліджено пропозиції, спрямовані на вдосконалення основних напрямків підвищення конкурентоспроможності даної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/2699
Розташовується у зібраннях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРБ_ Савонік Д. О..pdf
  Restricted Access
1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.