Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/295
Назва: | Сутнісна характеристика інновацій в туризмі |
Автори: | Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Ключові слова: | інновації;туризм |
Дата публікації: | 7-чер-2018 |
Видавництво: | Управління інноваційним розвитком на макро-, мезо-, та мікрорівнях : матеріали IV науково-практичної конференції, Одеський національний політехнічний університет, Одеса, 7-8 червня 2018 р. |
Короткий огляд (реферат): | В сучасних умовах господарювання без урахування впливу конкурентного середовища неможливо досягти успіху, адже туристичний сегмент ринку, як і будь-який інший вид економічної діяльності, має свої особливості, є чутливим до коливань у споживчому середовищі, реагує на зовнішні впливи та внутрішні фактори. У зв’язку з цим постає завдання створювати та розвивати конкурентоспроможні послуги, запроваджувати інноваційні методи, технології, використовувати новітні засоби для ведення туристичного бізнесу. Таким чином інновації є невід’ємним атрибутом успішного бізнесу, фактором впливу на попит споживача, його поточні, середньострокові й стратегічні плани існування та розвитку. Метою даного дослідження є дослідження існуючих теорій щодо визначення сутності категорії «інновація» й на основі проведеної роботи наведення власного визначення інновації в туризмі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/295 |
Початкова сторінка: | 177 |
Кінцева сторінка: | 179 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_до_с_232_Одеса_конф_2018_с_177-179 тези Бєляєвої СС.pdf | 4.37 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
zmist_конф_Одеса_2018_с_177-179_тези Бєляєвої.pdf | 203.96 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити | |
title_збiрник_Одеса_с-1-3_2018_тези Бєляєвої с_177-179.pdf | 199.04 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.