Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3010
Title: Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: інновації;готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 18-Mar-2021
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: Готельно-ресторанний бізнес ‒ це живий організм, що працює цілодобово, якість його роботи пов’язана з тим, наскільки якісно організована робота з надання основних послуг. Сучасний клієнт готелю ‒ людина, яка вже не може уявити своє життя без мобільного зв’язку та Інтернету, а сучасні технології дозволяють, не виходячи з дому, вивчити інформацію про хостели та готелі на різноманітних сайтах, забронювати номер, а потім замовити квиток для подорожі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3010
First Page: 95
End Page: 97
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УДК 3381.doc39.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.