Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3010
Назва: | Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Ключові слова: | інновації;готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 18-бер-2021 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 18–19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | Готельно-ресторанний бізнес ‒ це живий організм, що працює цілодобово, якість його роботи пов’язана з тим, наскільки якісно організована робота з надання основних послуг. Сучасний клієнт готелю ‒ людина, яка вже не може уявити своє життя без мобільного зв’язку та Інтернету, а сучасні технології дозволяють, не виходячи з дому, вивчити інформацію про хостели та готелі на різноманітних сайтах, забронювати номер, а потім замовити квиток для подорожі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3010 |
Початкова сторінка: | 95 |
Кінцева сторінка: | 97 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
УДК 3381.doc | 39.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.