Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorОліферчук, Оксана Григорівна-
dc.date.accessioned2021-12-10T12:06:09Z-
dc.date.available2021-12-10T12:06:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220-
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.titleІнноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванніuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.citation.spage128uk_UA
dc.citation.epage132uk_UA
dc.title.bookІнноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурноїuk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія ТБВ 2020р с-1-2.pdf301.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Монографія ТБВ 2020р с-128-132.pdf339.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.