Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220
Назва: Інноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванні
Автори: Бишовець, Лариса Григорівна
Оліферчук, Оксана Григорівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Черкаси : ЧДТУ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220
Початкова сторінка: 128
Кінцева сторінка: 132
Назва книги: Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурної
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія ТБВ 2020р с-1-2.pdf301.73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Монографія ТБВ 2020р с-128-132.pdf339.98 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.