Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220
Title: Інноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванні
Authors: Бишовець, Лариса Григорівна
Оліферчук, Оксана Григорівна
Issue Date: 2020
Publisher: Черкаси : ЧДТУ
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220
First Page: 128
End Page: 132
Book Title: Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурної
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Монографія ТБВ 2020р с-1-2.pdf301.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Монографія ТБВ 2020р с-128-132.pdf339.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.