Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220
Title: | Інноваційні напрямки застосування пектиновмісної сировини в оздоровчому харчуванні |
Authors: | Бишовець, Лариса Григорівна |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Черкаси : ЧДТУ |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3220 |
First Page: | 128 |
End Page: | 132 |
Book Title: | Інноваційні напрями розвитку харчових технологій : колективна монографія / за заг. ред. к.т.н., доц. Н. А. Нагурної |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Монографія ТБВ 2020р с-1-2.pdf | 301.73 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open | |
Монографія ТБВ 2020р с-128-132.pdf | 339.98 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.