Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНекоз, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorОсипенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorФілімонова, Надія Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-12-14T14:33:17Z-
dc.date.available2021-12-14T14:33:17Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241-
dc.description.abstractВисвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.subjectобладнання харчових виробництвuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectконструюванняuk_UA
dc.titleТеорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручникuk_UA
dc.typeTextbookuk_UA
dc.citation.pages639uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.