Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Назва: | Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник |
Автори: | Некоз, Олександр Іванович Осипенко, Василь Іванович Батраченко, Олександр Вікторович Філімонова, Надія Вікторівна |
Ключові слова: | обладнання харчових виробництв;проектування;конструювання |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Черкаси : ЧДТУ |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241 |
Кількість сторінок: | 639 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФКТМД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підручник Теорія і практика роботи конструктора_для розміщення в репозиторії.pdf | 32.52 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.