Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Назва: Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник
Автори: Некоз, Олександр Іванович
Осипенко, Василь Іванович
Батраченко, Олександр Вікторович
Філімонова, Надія Вікторівна
Ключові слова: обладнання харчових виробництв;проектування;конструювання
Дата публікації: 2021
Видавництво: Черкаси : ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Кількість сторінок: 639
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.