Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Title: Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник
Authors: Некоз, Олександр Іванович
Осипенко, Василь Іванович
Батраченко, Олександр Вікторович
Філімонова, Надія Вікторівна
Keywords: обладнання харчових виробництв;проектування;конструювання
Issue Date: 2021
Publisher: Черкаси : ЧДТУ
Abstract: Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств.
URI: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Number of Pages: 639
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.