Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241
Title: | Теорія і практика роботи конструктора машин і апаратів харчових виробництв : підручник |
Authors: | Некоз, Олександр Іванович Осипенко, Василь Іванович Батраченко, Олександр Вікторович Філімонова, Надія Вікторівна |
Keywords: | обладнання харчових виробництв;проектування;конструювання |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Черкаси : ЧДТУ |
Abstract: | Висвітлюються теоретичні засади проектування обладнання харчових виробництв: сутність роботи конструктора, види конструкторських документів, етапи розробки проекту, напрямки та методи вдоскона-лення обладнання, послідовність його проектування, заходи із забезпечення надійності та довговічності машин і апаратів харчових виробництв. Наведено зразки оформлення креслень обладнання галузі та рекомендації щодо застосування основних видів конструкційних матеріалів. Теоретичні положення доповнено прикладами реалізації низки вимог до конструкції машин і апаратів харчових виробництв. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобуду-вання» . Книга може бути корисна для інженерних працівників машинобудівних та харчових підприємств. |
URI: | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4253 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3241 |
Number of Pages: | 639 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФКТМД) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підручник Теорія і практика роботи конструктора_для розміщення в репозиторії.pdf | 32.52 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.