Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухенко, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorСухенко, Юрій Григорович-
dc.contributor.authorСарана, Віктор Володимирович-
dc.contributor.authorМуштрук, Михайло Михайлович-
dc.date.accessioned2022-01-04T11:52:00Z-
dc.date.available2022-01-04T11:52:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.isbn978-966-929-593-4-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3389-
dc.description.abstractУ монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиїв : Компринтuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectтехнологічніuk_UA
dc.subjectпроцесиuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectпереробніuk_UA
dc.subjectАПКuk_UA
dc.subjectхарчовіuk_UA
dc.titleМоделювання технологічних процесів і обладнання переробних підприємств АПК : монографіяuk_UA
dc.typeMonographuk_UA
dc.citation.pages518uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.