Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3389
Назва: | Моделювання технологічних процесів і обладнання переробних підприємств АПК : монографія |
Автори: | Сухенко, Владислав Юрійович Сухенко, Юрій Григорович Сарана, Віктор Володимирович Муштрук, Михайло Михайлович |
Ключові слова: | моделювання;технологічні;процеси;обладнання;підприємства;переробні;АПК;харчові |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Київ : Компринт |
Короткий огляд (реферат): | У монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3389 |
ISBN: | 978-966-929-593-4 |
Кількість сторінок: | 518 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ АПК.pdf | 17.31 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.