Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3389
Назва: Моделювання технологічних процесів і обладнання переробних підприємств АПК : монографія
Автори: Сухенко, Владислав Юрійович
Сухенко, Юрій Григорович
Сарана, Віктор Володимирович
Муштрук, Михайло Михайлович
Ключові слова: моделювання;технологічні;процеси;обладнання;підприємства;переробні;АПК;харчові
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київ : Компринт
Короткий огляд (реферат): У монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3389
ISBN: 978-966-929-593-4
Кількість сторінок: 518
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.