Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorОнопрієнко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-01-26T09:45:47Z-
dc.date.available2022-01-26T09:45:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530-
dc.description.abstractУ підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.subjectфізіологіяuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleОснови фізіології та гігієни харчування: навчальний посібникuk_UA
dc.typeHandbookuk_UA
dc.citation.pages138uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf3.14 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.