Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онопрієнко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Онопрієнко, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-26T09:45:47Z | - |
dc.date.available | 2022-01-26T09:45:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530 | - |
dc.description.abstract | У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси : ЧДТУ | uk_UA |
dc.subject | фізіологія | uk_UA |
dc.subject | гігієна | uk_UA |
dc.subject | їжа | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник | uk_UA |
dc.type | Handbook | uk_UA |
dc.citation.pages | 138 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.