Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Назва: Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник
Автори: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Ключові слова: фізіологія;гігієна;їжа;харчові продукти
Дата публікації: 2021
Видавництво: Черкаси : ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Кількість сторінок: 138
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf3.14 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.