Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Title: Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: фізіологія;гігієна;їжа;харчові продукти
Issue Date: 2021
Publisher: Черкаси : ЧДТУ
Abstract: У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.
URI: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Number of Pages: 138
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.