Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Title: | Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник |
Authors: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Keywords: | фізіологія;гігієна;їжа;харчові продукти |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Черкаси : ЧДТУ |
Abstract: | У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. |
URI: | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530 |
Number of Pages: | 138 |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.