Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Назва: | Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник |
Автори: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Ключові слова: | фізіологія;гігієна;їжа;харчові продукти |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Черкаси : ЧДТУ |
Короткий огляд (реферат): | У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530 |
Кількість сторінок: | 138 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.