Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530
Название: | Основи фізіології та гігієни харчування: навчальний посібник |
Авторы: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Ключевые слова: | фізіологія;гігієна;їжа;харчові продукти |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Черкаси : ЧДТУ |
Краткий осмотр (реферат): | У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4289 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3530 |
Кол-во страниц: | 138 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник-Основи фізіології та гігієни харчування 2021.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.