Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3635
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСухенко, Юрій Григорович-
dc.contributor.authorСерьогін, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorСухенко, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorРябоконь, Наталія Валеріївна-
dc.date.accessioned2022-02-02T08:24:56Z-
dc.date.available2022-02-02T08:24:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.isbn978-966-929-193-6-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3635-
dc.description.abstractВикладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямами: харчові технології та інженерія; біотехнологія; процеси, машини та обладнання агропромислово-го виробництва, а також може бути корисним викладачам, аспірантам та спеціалістам агропромислового комплексу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиїв : ЦП КОМПРИНТuk_UA
dc.subjectресурсозбереженняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectхарчоваuk_UA
dc.subjectпереробнаuk_UA
dc.subjectпромисловістьuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.titleРесурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: підручник / за ред. проф. О.О.Серьогіна.uk_UA
dc.typeTextbookuk_UA
dc.citation.pages341uk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПІДРУЧНИК_Ресурсозберігаючі технології.pdfPDF 7,5 Мб7.39 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.