Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3635
Назва: | Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: підручник / за ред. проф. О.О.Серьогіна. |
Автори: | Сухенко, Юрій Григорович Серьогін, Олександр Олександрович Сухенко, Владислав Юрійович Рябоконь, Наталія Валеріївна |
Ключові слова: | ресурсозбереження;технологія;харчова;переробна;промисловість;виробництво |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Київ : ЦП КОМПРИНТ |
Короткий огляд (реферат): | Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямами: харчові технології та інженерія; біотехнологія; процеси, машини та обладнання агропромислово-го виробництва, а також може бути корисним викладачам, аспірантам та спеціалістам агропромислового комплексу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3635 |
ISBN: | 978-966-929-193-6 |
Кількість сторінок: | 341 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПІДРУЧНИК_Ресурсозберігаючі технології.pdf | PDF 7,5 Мб | 7.39 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.