Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3635
Назва: Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: підручник / за ред. проф. О.О.Серьогіна.
Автори: Сухенко, Юрій Григорович
Серьогін, Олександр Олександрович
Сухенко, Владислав Юрійович
Рябоконь, Наталія Валеріївна
Ключові слова: ресурсозбереження;технологія;харчова;переробна;промисловість;виробництво
Дата публікації: 2016
Видавництво: Київ : ЦП КОМПРИНТ
Короткий огляд (реферат): Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. Наведено приклади реальних ресурсозберігаючих технологій на підприємствах харчової і переробної промисловості та в умовах агропромислових комплексів. Охарактеризовані їх роль в реалізації загальнодержавної програми забезпечення екологічної та енергетичної безпеки і сталого економічного розвитку. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямами: харчові технології та інженерія; біотехнологія; процеси, машини та обладнання агропромислово-го виробництва, а також може бути корисним викладачам, аспірантам та спеціалістам агропромислового комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3635
ISBN: 978-966-929-193-6
Кількість сторінок: 341
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПІДРУЧНИК_Ресурсозберігаючі технології.pdfPDF 7,5 Мб7.39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.