Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801
Title: Порядок підбору персоналу для роботи в готельно-ресторанному комплексі
Authors: Задніпровська, Д. А.
Бєляєва, Світлана Станіславівна
Issue Date: 27-Apr-2020
Publisher: Збірник тез доповідей студентської науково-практичної конференції ЧДТУ, Черкаси, 27–30 квітня 2020 р.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801
First Page: 155
End Page: 156
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зб-тез допов-студ-нпконф-ЧДТУ_27-30 квітня_2020.pdf2.37 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.