Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801
Title: | Порядок підбору персоналу для роботи в готельно-ресторанному комплексі |
Authors: | Задніпровська, Д. А. Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Issue Date: | 27-Apr-2020 |
Publisher: | Збірник тез доповідей студентської науково-практичної конференції ЧДТУ, Черкаси, 27–30 квітня 2020 р. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801 |
First Page: | 155 |
End Page: | 156 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Зб-тез допов-студ-нпконф-ЧДТУ_27-30 квітня_2020.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.