Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801
Назва: | Порядок підбору персоналу для роботи в готельно-ресторанному комплексі |
Автори: | Задніпровська, Д. А. Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Дата публікації: | 27-кві-2020 |
Видавництво: | Збірник тез доповідей студентської науково-практичної конференції ЧДТУ, Черкаси, 27–30 квітня 2020 р. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801 |
Початкова сторінка: | 155 |
Кінцева сторінка: | 156 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зб-тез допов-студ-нпконф-ЧДТУ_27-30 квітня_2020.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.