Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801
Назва: Порядок підбору персоналу для роботи в готельно-ресторанному комплексі
Автори: Задніпровська, Д. А.
Бєляєва, Світлана Станіславівна
Дата публікації: 27-кві-2020
Видавництво: Збірник тез доповідей студентської науково-практичної конференції ЧДТУ, Черкаси, 27–30 квітня 2020 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3801
Початкова сторінка: 155
Кінцева сторінка: 156
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зб-тез допов-студ-нпконф-ЧДТУ_27-30 квітня_2020.pdf2.37 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.