Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Название: Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість молочних продуктів
Авторы: Єгорова, Оксана В'ячеславівна
Назаренко, Марія Володимирівна
Ключевые слова: морозиво;пломбір;якість;безпечність;масова частка білку;масова частка жиру
Дата публикации: 16-июн-2022
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи було визначення якості й безпечності морозива пломбір на молочній основі й з комбінованим складом сировини, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості морозива в Україні та світі; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків морозива та визначити фізико-хімічні показники (масову частку жиру, кислотність, швидкість танення) якості морозива. Об’єктом дослідження є морозиво пломбір провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні та фізико-хімічні показники якості та безпечності морозива, ринок та конкурентоспроможність. В роботі характеризовано структуру харчової промисловост, сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні, детально описано технологію виробництва молочних продуктів, асортимент морозива, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей морозива і принципи оцінки якості та безпечності морозива.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Назаренко М._ПЗ.pdf1.53 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.