Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Название: | Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість молочних продуктів |
Авторы: | Єгорова, Оксана В'ячеславівна Назаренко, Марія Володимирівна |
Ключевые слова: | морозиво;пломбір;якість;безпечність;масова частка білку;масова частка жиру |
Дата публикации: | 16-июн-2022 |
Краткий осмотр (реферат): | Метою даної роботи було визначення якості й безпечності морозива пломбір на молочній основі й з комбінованим складом сировини, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості морозива в Україні та світі; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків морозива та визначити фізико-хімічні показники (масову частку жиру, кислотність, швидкість танення) якості морозива. Об’єктом дослідження є морозиво пломбір провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні та фізико-хімічні показники якості та безпечності морозива, ринок та конкурентоспроможність. В роботі характеризовано структуру харчової промисловост, сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні, детально описано технологію виробництва молочних продуктів, асортимент морозива, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей морозива і принципи оцінки якості та безпечності морозива. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Назаренко М._ПЗ.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.