Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130
Название: | Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість шоколадних продуктів |
Авторы: | Єгорова, Оксана В'ячеславівна Коваленко, Владислав Васильович |
Ключевые слова: | безпечність;шоколад;якість;конкурентоспроможність |
Дата публикации: | 16-июн-2022 |
Краткий осмотр (реферат): | Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 56 с.; 8 таблиць; 15 рисунків; 25 джерел;1 мультимедійна презентація. Метою даної роботи було визначення якості й безпечності шоколадної продукції, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку шоколаду в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості шоколаду в Україні та світі; розглянути фактори формування споживних властивостей шоколаду; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків шоколаду; визначити фізико-хімічні показники якості зразків шоколаду. Об’єктом дослідження є шоколадна продукція провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні, фізико-хімічні показники якості та безпечності шоколаду. В роботі охарактеризовано структуру харчової промисловості, сучасні тенденції ринку шоколаду в Україні, детально досліджено споживчі властивостей шоколаду, технологічні процеси виробництва та критерії і принципи оцінки якості та безпечності шоколаду. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130 |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко В._ПЗ.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.