Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4242
Title: | Шкідливі речовини харчових продуктів |
Authors: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Keywords: | харчування;шкідливі елементи;домішки |
Issue Date: | 3-Nov-2022 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року |
Abstract: | Проблема безпеки продуктів харчування складна комплексна проблема, актуальність якої зростає з кожним днем. Здоров'я населення все більше залежить від безпеки продуктів, так як при їх виробництві можливе попадання шкідливих речовин з сировини, навколишнього середовища, а так само при використанні різних добавок. Речовини, що потрапляють в продукти, можуть мати канцерогенну (виникнення ракових пухлин), мутагенну (якісне або кількісне зміна в генетичному апараті) і тератогенна (аномалії в розвитку плоду) вплив. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4242 |
First Page: | 221 |
End Page: | 225 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник(3-4.11.2022) конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.