Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Название: Роздільне харчування
Авторы: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: харчування;розвиток;здоров'я;працездатність
Дата публикации: 2-ноя-2023
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1
Краткий осмотр (реферат): Харчування – засіб підтримання життя, росту і розвитку, здоров’я та високої працездатності людини. Нераціональне харчування призводить до порушення обміну та розладу функціонального стану систем організму, особливо травної, серцево-судинної та центральної нервової систем. Негативні наслідки нераціонального харчування найбільше проявляються у дітей та літніх людей, а також у всіх людей при малій рухливості та недостатньому м’язовому навантаженні. Таким чином, раціональне харчування є засобом нормалізації стану організму та підтримання високої його працездатності
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Первая страница: 104
Последняя страница: 107
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
104-107 (1).pdf1.31 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.