Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Название: | Роздільне харчування |
Авторы: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Ключевые слова: | харчування;розвиток;здоров'я;працездатність |
Дата публикации: | 2-ноя-2023 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1 |
Краткий осмотр (реферат): | Харчування – засіб підтримання життя, росту і розвитку, здоров’я та високої працездатності людини. Нераціональне харчування призводить до порушення обміну та розладу функціонального стану систем організму, особливо травної, серцево-судинної та центральної нервової систем. Негативні наслідки нераціонального харчування найбільше проявляються у дітей та літніх людей, а також у всіх людей при малій рухливості та недостатньому м’язовому навантаженні. Таким чином, раціональне харчування є засобом нормалізації стану організму та підтримання високої його працездатності |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895 |
Первая страница: | 104 |
Последняя страница: | 107 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
104-107 (1).pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.