Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4912
Title: | Організаційні інновації у готельному господарстві |
Authors: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Keywords: | готельний бізнес;глобалізація;конкуренція |
Issue Date: | 28-Mar-2024 |
Publisher: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Abstract: | Глобальний розвиток готельного бізнесу, глобалізація, конкуренція, відносять проблему управління до числа пріоритетних задач, успішне вирішення яких забезпечить сталий розвиток українських готелів у сучасному світі. Залучення унікальних методів підбору працівників дає фахову результативність готельному підприємству. Високою популярністю користується передача певних функцій компанії, сторонній організації, що має потенціал і штатні одиниці для реалізації цих функцій. Аутсорсинг персоналу звільняє організацію від необхідності утримувати дороговартісний штат і надає можливість користуватися послугами першокласних фахівців. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4912 |
First Page: | 78 |
End Page: | 80 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник туризм 03.03.24 р. (2).pdf | 977.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.