Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4912
Title: Організаційні інновації у готельному господарстві
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: готельний бізнес;глобалізація;конкуренція
Issue Date: 28-Mar-2024
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 28–29 березня 2024 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: Глобальний розвиток готельного бізнесу, глобалізація, конкуренція, відносять проблему управління до числа пріоритетних задач, успішне вирішення яких забезпечить сталий розвиток українських готелів у сучасному світі. Залучення унікальних методів підбору працівників дає фахову результативність готельному підприємству. Високою популярністю користується передача певних функцій компанії, сторонній організації, що має потенціал і штатні одиниці для реалізації цих функцій. Аутсорсинг персоналу звільняє організацію від необхідності утримувати дороговартісний штат і надає можливість користуватися послугами першокласних фахівців.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4912
First Page: 78
End Page: 80
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник туризм 03.03.24 р. (2).pdf977.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.