Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5032
Назва: Проект ресторану української кухні «Паляниця» на сто п’ятдесят місць
Автори: Чепурда , Лариса Михайлівна
Адаменко, Євгеній Сергійович
Ключові слова: ресторани національної кухні;місцеві продукти;проектування закладів ресторанного бізнесу
Дата публікації: 14-гру-2022
Короткий огляд (реферат): Актуальність. Тенденція на національну та регіональну кухню міцно «осіла» в Україні. У багатьох містах відкриваються ресторани національної та місцевої кухні в досить цікавих інтерпретаціях, з урахуванням сучасних вимог військового стану. У даній роботі розглянуто особливості формування та реалізації проекту ресторану формату «національна українська кухня». Розроблено методику обґрунтування доцільності відкриття ресторану на певному регіональному ринку. В умовах нинішнього постійно зростаючого вартісного показника імпорту продуктів харчування та сировини, нагальною є потребою стає переорієнтація вітчизняного ресторанного бізнесу на місцеві /локальні/ продукти. Вирощування та транспортування вітчизняної сировини значно скорить операційні витрати ресторану, дозволить розвивати та популяризувати місцеве фермерство, а також національну кухню. Новизна роботи. Розроблено проект ресторану української кухні з урахуванням новітніх технологій та вимог війни, які можуть забезпечити безпеку туристів під час перебування в ресторані. А також, узагальнено і критично проаналізовано доцільность відкриття ресторану формату «національна кухня» на певному регіональному ринку. Результати отримані в ході оформлення проекту можуть бути впроваджені у практичній діяльності підприємств сфери гостинності України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5032
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Адаменко ГРС 2022.pdf
  Restricted Access
Кваліфікаційна робота магістра Адаменко Є.С.1.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.