Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5045
Название: Проект ресторану на 250 місць
Авторы: Чепурда , Лариса Михайлівна
Душка, Олександра Віталіївна
Ключевые слова: РЕСТОРАН;КОНЦЕПЦІЯ;РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС;УПРАВЛІННЯ
Дата публикации: 14-дек-2022
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, 6 розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел та додатків. Матеріал викладений на 120 сторінках друкованого тексту і містить 13 рисунків та 29 таблиць. Список використаних джерел включає 60 джерел. Метою роботи є розробка проекту ресторану місткістю 250 місць. Об’єктом дослідження є ресторан. Предметом дослідження є процесс проектування закладу ресторанного господарства. Аналіз ринку ресторанних послуг міста Черкаси та дослідження попиту потенційних відвідувачів показали доцільність проектування ресторану даного типу. Було розроблено концепцію закладу та проведено дослідження потенційних конкурентів; проведено моделювання сервісно-виробничого процессу складової підприємства. Також здійснено проектування виробничо-торгівельних приміщень та процесу обслуговування відвідувачів. Розроблено раціонально-організаційну структуру та штатний розпис підприємства. Було запропоновано заходи, щодо охорони праці і техніки безпеки. Розраховано інвестиційні витрати та плановий товарообіг підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5045
Располагается в коллекциях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом ДУШКА.pdf
  Restricted Access
Проект ресторану на 250 місць1.8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.