Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052
Название: Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць
Авторы: Чепурда, Ганна Миколаївна
Корнійчук, Анастасія Петрівна
Ключевые слова: ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА СИТУАЦІЯ;ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ;РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК;ЯПОНСЬКА КУХНЯ;ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА;ОКУПНІСТЬ ІНВЕСТИЦІЙ;СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ;СИСТЕМНО-СТРУКТУРНИЙ МЕТОД
Дата публикации: 16-янв-2023
Краткий осмотр (реферат): Дипломний проєкт присвячений проектуванню закладу ресторанного господарства японської кухні на 80 місць, розташованого на вул. Хрещатик у м. Черкаси. Актуальність теми зумовлена зростанням ресторанної галузі, яка потребує постійного вдосконалення якості обслуговування для успішної роботи на ринку та збільшення прибутку. Значна увага приділяється методам виявлення недоліків у роботі персоналу та підвищенню ефективності планування ресторанів. У проєкті досліджуються питання організаційної структури закладу, оцінки капітальних вкладень, впровадження новітніх технологій, удосконалення системи управління та контролю якості продукції. Методологічна база включає статистичний, системно-структурний, порівняльний та інші наукові методи, а для аналізу використовуються можливості програми Excel. Проєкт складається з шести розділів, де детально розглядаються всі етапи проектування та функціонування закладу ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052
Располагается в коллекциях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом КОРНІЙЧУК.pdf
  Restricted Access
Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць1.71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.