Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5056
Title: | Проєкт кафе на 40 місць |
Authors: | Чепурда, Ганна Миколаївна Трохименко, Владислав Олександрович |
Keywords: | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС;КАФЕ;ПРОЕКТНІ РОБОТИ;БУДІВЕЛЬНІ СТАНДАРТИ;РЕКОНСТРУКЦІЯ КАФЕ |
Issue Date: | 16-Jan-2023 |
Abstract: | Звіт про дипломний проєкт: 130 сторінок, 6 розділів, 2 рисунків, 36 таблиць, 64 джерела. Об’єктом дослідження є об’єкти ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є комплекс теоретико-методологічних і прикладних питань щодо проєкту реконструкції кафе на 40 місць. Мета дослідження – це проектування ресторану на 40 місць. Розглянута проблема нормативної основи проектування будівництва ресторану та обґрунтування необхідність його реконструкції. Проведено аналіз сучасних методів оцінки конкурентоспроможності реконструйованого кафе. Представлені методичні підходи до оцінки конкурентноспроможності, розглянуті перспективи та особливості застосування методів системного і порівняльного аналізу. Також використані методи наукової класифікації та систематизації. На основі державних стандартів і норм розроблено аналітичний, статистичний медоди дослідження обґрунтування концепції будівництва ресторану. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5056 |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом ТРОХИМЕНКО.pdf Restricted Access | Проєкт кафе на 40 місць | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.