Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5056
Назва: | Проєкт кафе на 40 місць |
Автори: | Чепурда, Ганна Миколаївна Трохименко, Владислав Олександрович |
Ключові слова: | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС;КАФЕ;ПРОЕКТНІ РОБОТИ;БУДІВЕЛЬНІ СТАНДАРТИ;РЕКОНСТРУКЦІЯ КАФЕ |
Дата публікації: | 16-січ-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Звіт про дипломний проєкт: 130 сторінок, 6 розділів, 2 рисунків, 36 таблиць, 64 джерела. Об’єктом дослідження є об’єкти ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є комплекс теоретико-методологічних і прикладних питань щодо проєкту реконструкції кафе на 40 місць. Мета дослідження – це проектування ресторану на 40 місць. Розглянута проблема нормативної основи проектування будівництва ресторану та обґрунтування необхідність його реконструкції. Проведено аналіз сучасних методів оцінки конкурентоспроможності реконструйованого кафе. Представлені методичні підходи до оцінки конкурентноспроможності, розглянуті перспективи та особливості застосування методів системного і порівняльного аналізу. Також використані методи наукової класифікації та систематизації. На основі державних стандартів і норм розроблено аналітичний, статистичний медоди дослідження обґрунтування концепції будівництва ресторану. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5056 |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом ТРОХИМЕНКО.pdf Restricted Access | Проєкт кафе на 40 місць | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.