Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5058
Назва: | Проект кафе на 80 місць |
Автори: | Чепурда , Лариса Михайлівна Коваленко, Віталій Валентинович |
Ключові слова: | ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА;КОНЦЕПЦІЯ РЕСТОРАНУ;КОНКУРЕНТНИЙ РИНОК;ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ;ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА;ФІНАНСОВА СТІЙКІСТЬ |
Дата публікації: | 14-гру-2022 |
Короткий огляд (реферат): | Звіт про дипломний проект: 99 сторінок, 6 розділів, 5 рисунків, 30 таблиць, 6 додатків, 76 джерел. Об’єктом дослідження є проект кафе у місті Черкаси. Предмет дослідження є новостворене кафе на 80 місць. Метою дослідження є проектування кафе у місті Черкаси, вдосконалення професійних умінь та навичок зі спеціальності, закріплення, розширення і систематизація знань, придбання практичного досвіду, розвиток професіонального мислення. У ході проведеного дослідження розкрито поняття та специфіку організації ресторанного бізнес-планування. Розглянуто методологічні підходи до формування виробничої програми та етапів створення ресторану, узагальнення концепції та дослідження конкурентного ринку. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності діяльності закладів ресторанного господарства, визначено доцільність його створення. Представлено організаційно-економічну характеристику та аналіз фінансової стійкості проектованого закладу типу кафе, визначені можливості підприємства, вивчені моделі, що використовувалися для формування нового закладу. Результати отримані в ході дослідження несуть практичне значення. Завдяки аналізу отриманих з дослідження даних, ми змогли описати загальну концепцію позиціонування кафе та запропонувати методи її впровадження. Також розрахована економічна ефективність наведених нами рекомендацій, задля обґрунтування доцільності введення їх. Результати можуть бути впроваджені у практичній діяльності закладу ресторанного бізнесу України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5058 |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Коваленко (1).pdf Restricted Access | Проект кафе на 80 місць | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.