Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108
Название: | Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ТОВ «Сільпо-Фуд», м. Черкаси) |
Авторы: | Сергієнко, Олександр Анатолійович Заріцький, Глєб Валентинович |
Ключевые слова: | Конкурентоспроможність;;Управління підприємством;;Конкурентні переваги;;Ринкова позиція. |
Дата публикации: | июн-2023 |
Краткий осмотр (реферат): | У роботі досліджено основні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» у м. Черкаси. Розглянуто сучасні підходи до оцінювання конкурентоспроможності, зокрема аналіз внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на діяльність компанії. Виокремлено стратегічні інструменти та методи, які сприяють підвищенню конкурентних переваг підприємства, зокрема впровадження інновацій, покращення обслуговування клієнтів, оптимізація логістичних процесів і вдосконалення маркетингової політики. У результаті запропоновано практичні рекомендації щодо посилення позицій ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108 |
Располагается в коллекциях: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Заріцького Г.В.pdf Restricted Access | 819.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.