Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108
Название: Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ТОВ «Сільпо-Фуд», м. Черкаси)
Авторы: Сергієнко, Олександр Анатолійович
Заріцький, Глєб Валентинович
Ключевые слова: Конкурентоспроможність;;Управління підприємством;;Конкурентні переваги;;Ринкова позиція.
Дата публикации: июн-2023
Краткий осмотр (реферат): У роботі досліджено основні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» у м. Черкаси. Розглянуто сучасні підходи до оцінювання конкурентоспроможності, зокрема аналіз внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на діяльність компанії. Виокремлено стратегічні інструменти та методи, які сприяють підвищенню конкурентних переваг підприємства, зокрема впровадження інновацій, покращення обслуговування клієнтів, оптимізація логістичних процесів і вдосконалення маркетингової політики. У результаті запропоновано практичні рекомендації щодо посилення позицій ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108
Располагается в коллекциях:075 Маркетинг (Маркетинг)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КРБ_Заріцького Г.В.pdf
  Restricted Access
819.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.