Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5291
Назва: | Розробка програми лояльності на основі дослідження поведінки споживачів у сфері ресторанного бізнесу (на матеріалах ФОП Таран Л.В., м. Черкаси) |
Автори: | Ковальчук, Світлана Володимирівна Вовна, Владислав Олександрович |
Ключові слова: | Лояльність;;Програма лояльності;;Поведінка споживачів;;Ресторанний бізнес;;Клієнтський досвід;;Сегментація споживачів. |
Дата публікації: | гру-2024 |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі магістра було розглянуто сутність, роль і види програм лояльності у сучасному маркетингу. Розглянуто поведінку споживачів як основу розробки ефективних програм лояльності. Наведено особливості процесу розробки та управління програмою лояльності у сфері ресторанного бізнесу. Проведено аналіз програми лояльності підприємства ФОП Таран Л.В. та дослідження поведінки споживачів у сфері ресторанного бізнесу. Запропоновано до впровадження розроблену програму лояльності для відвідувачів ресторану «Сherkassy Вierstube» ФОП Таран Л.В. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5291 |
Розташовується у зібраннях: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРМ_Вовна В.О.pdf Restricted Access | 1.17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.