Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407
Название: | Основи здоров'я. Харчова безпека |
Авторы: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключевые слова: | здоров'я;харчова безпека;водний баланс |
Дата публикации: | 16-дек-2024 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі розкрито питання безпеки харчових продуктів, харчування та здоров'я, їх взаємозв"язок та нерозривність. Наведено основні правила здорового харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5407 |
Первая страница: | 87 |
Последняя страница: | 90 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (7).pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.