Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419
Название: Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів
Авторы: Чепурна, Оксана Леонідівна
Сараненко, Ольга Сергіївна
Ключевые слова: настій;морси;ароматний;спирт;напівфабрикати
Дата публикации: 30-июн-2024
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: сторінок 121; 23 джерел; 3 креслення; 2 плакати; 67 таблиць; 9 рисунків.Мета проекту: Проєкт цеху приготування лікеро - горілчаних напоїв потужністю 2,0 млн. дал на рік з впровадженням ефективних способів приготування напівфабрикатів.У проекті було запропоновано виготовлення ароматних спиртів під вакуумом і настоїв на вдосконаленій екстракційній установці під вакуумом у виробництві лікеро-горілчаних напоїв, що передбачає використання, як новаторський метод у виготовленні напівфабрикатів. І розроблено технологічну схему приготування морсів. Проведено аналіз складу двох напоїв - "Золотистого" та "Лимонного", з використанням рослинної сировини, обладнання та допоміжних матеріалів. Були розраховані енергетичні витрати (води, пари та електроенергії) на виробництво, проведено техніко-економічне обгрунтування і економічні розрахунки. Також було розроблено план розташування цехів та їхній функціональний розріз, враховано характеристику вторинних відходів та прийнято заходи щодо охорони довкілля та праці. У процесі виконання проекту було розроблено апаратно-технологічну схему, план будівель і споруд, а також впроваджено заходи щодо охорони праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5419
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сараненко .pdf
  Restricted Access
5.77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.