Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5458
Название: Проєкт тістоприготувального відділення для заварних хлібобулочних виробів
Авторы: Андронович, Галина Михайлівна
Алфьорова, Людмила Петрівна
Ключевые слова: хліб;вироби;тісто;закваска
Дата публикации: 30-июн-2024
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 117 с., 4 креслення, 2 плаката, 24 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для заварних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції за рахунок заварних хлібних виробів. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищенної якості з використанням інноваційних технологій, запропонувати технологічну схему. Проведено технологічний розрахунок, зробело схему технохімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми з підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Особливий» та хліба українського «Новий» заварних на рідкій заквасці із заваркою, з суміші житнього обдирного та пшеничного другого сорту борона. Запропоновано безтарний склада зберігання борошна з встановленнмя силосів ХЕ-160. Для приготування закваски та заварки встановлено заварочні машини ХЗМ-300, для приготування тіста встановлено тістомісильні машини безперевної дії Х-12, бродіння тіста в коритах типу ХТР. Для оброблення тіста запропоновано обладнання тістоподільники Кузбас та тістоподільники Parta, вистіні шафи РШВ. Для випікання виробів встановлено агрегат Г4-РПА-15 та тунельні печі Gostol. З метою подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів передбачено пакування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5458
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Алфьорова Л.П..pdf
  Restricted Access
16.63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.