Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Название: | Проєкт ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням вимог HACCP |
Авторы: | Батраченко, Олександр Вікторович Грабова, Ірина Олександрівна |
Ключевые слова: | HACCP;сировина;м’ясо;підприємство |
Дата публикации: | 30-июн-2024 |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 93 с.; 12 джерел; 5 креслень. Мета роботи: Проєктування ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням HACCP. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуті три основних напрямки: особливості обладнання, компетентність побудови цеху з дотриманням HACCP та якість продукції. Розроблено цех, апаратурно-технологічну схему лінії виробництва ковбасних виробів та проведений продуктовий і енергетичний розрахунки. Наведено контроль виробництва і управління якістю продукції. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення продуктивності та якості продукту |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460 |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Грабова І.О..pdf Restricted Access | 9.51 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.