Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Название: Проєкт ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням вимог HACCP
Авторы: Батраченко, Олександр Вікторович
Грабова, Ірина Олександрівна
Ключевые слова: HACCP;сировина;м’ясо;підприємство
Дата публикации: 30-июн-2024
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 93 с.; 12 джерел; 5 креслень. Мета роботи: Проєктування ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням HACCP. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуті три основних напрямки: особливості обладнання, компетентність побудови цеху з дотриманням HACCP та якість продукції. Розроблено цех, апаратурно-технологічну схему лінії виробництва ковбасних виробів та проведений продуктовий і енергетичний розрахунки. Наведено контроль виробництва і управління якістю продукції. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення продуктивності та якості продукту
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Грабова І.О..pdf
  Restricted Access
9.51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.