Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496
Название: | Проєкт молокозаводу (цех виготовлення згущеного молока) |
Авторы: | Батраченко, Олександр Вікторович Брагінець, Назар Леонідович |
Ключевые слова: | пастеризація;випарювання |
Дата публикации: | 30-июн-2024 |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота: 72 сторінки; 21 літературне джерело; 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех приготування згущеного молока з продуктивністю 2 т за добу. В ході дослідження розглянуте та підібране актуальне та економічно вигідне обладнання для цеху виготовлення згущеного молока. В процесі виконання розрахунків до пояснювальної записки було здійснено економічний розрахунок, продуктовий розрахунок, розрахунок допоміжних матеріалів, розрахунок складських приміщень, розрахунок обладнання та енергетичні розрахунок. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню згущених молочних консервів, план цеху приготування згущеного молока та його розріз. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496 |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брагінець Н.Л..pdf Restricted Access | 16.25 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.