Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496
Название: Проєкт молокозаводу (цех виготовлення згущеного молока)
Авторы: Батраченко, Олександр Вікторович
Брагінець, Назар Леонідович
Ключевые слова: пастеризація;випарювання
Дата публикации: 30-июн-2024
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота: 72 сторінки; 21 літературне джерело; 1 рисунок; 3 креслення. Мета роботи: спроектувати цех приготування згущеного молока з продуктивністю 2 т за добу. В ході дослідження розглянуте та підібране актуальне та економічно вигідне обладнання для цеху виготовлення згущеного молока. В процесі виконання розрахунків до пояснювальної записки було здійснено економічний розрахунок, продуктовий розрахунок, розрахунок допоміжних матеріалів, розрахунок складських приміщень, розрахунок обладнання та енергетичні розрахунок. В процесі виконання роботи створено апаратурно-технологічну схему підприємства по виготовленню згущених молочних консервів, план цеху приготування згущеного молока та його розріз.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5496
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Брагінець Н.Л..pdf
  Restricted Access
16.25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.