Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498
Title: | Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій |
Authors: | Бондарчук, Зоя Вікторівна Волощенко, Аліна Іванівна |
Keywords: | виноград;ферменти |
Issue Date: | 30-Jun-2024 |
Abstract: | Кваліфікаціна робота бакалавра: 97с.; 3рис.; 44табл.; 25джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Тема: «Проєкт цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 300 тис.дал/ рік з використанням інноваційних технологій». Складається з 4 розділів, в яких висвітлюються економічні та технологічні аспекти заводу. В роботі запропоновано використання нового препарату пектинази Lallzyme EX-V. Після економічного розрахунку було встановлено, що цей проект має економічну доцільність, а саме: 1. Собівартість - 585 тис. грн.; 2. Рентабельність 1,3% ; 3. Термін окупності 0,6 року. Проведаено продуктові та енергетичні розрахунки, на яких підібрано та встановлено обладнання. Розроблено заходи з охорони праці. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5498 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Волощенко.pdf Restricted Access | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.