Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5561
Название: Проєкт мініпивоварні потужністю 0,7 млн дал пива на рік з впровадженням сучасних способів затирання
Авторы: Осипенкова, Ірина Іванівна
Кам'янецький, Вадим Іванович
Ключевые слова: СОЛОД;ОЧИСТКА
Дата публикации: 30-июн-2024
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 113с; 2 рис,; 26 табл,; 28джерел, 3 креслення; 2 плакати. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуто виробництво пива пивзаводу потужністю 0,7 млн дал/рік. Розглянуті сучасні способи затирання зерно продуктів. Запроповано удосконалений спосіб приготування пивного сусла 3-х видів пива, а саме Пілзнер, Баварське пшеничне, Міцний лагер. Для пива Міцний лагер запропоновано технологію висококонцентрованого пивоваріння з метою отримання пива з високою міцністю. Пілзнер виготовляється з 100% солоду, для активації ферментів і підвищення ефективності затирання рекомендовано на стадії затирання додавати хлорид кальцію. Баварське пшеничне відноситься до елів, має фруктові та пряні нотки. Починати затирання рекомендовано з температури 36 °С, за цієї температури витримується перша пауза протягом 10 хв. Розроблена апаратурно-технологічна схема пивзаводу. Приведено розрахунок і підбирання обладнання. Для збільшення виробництва пива найбільш раціональним являється бродіння та доброджування пива в одному апараті циліндрично-конічної форми. Впровадження таких апаратів проходить швидкими темпами. Наведено техніко-економічне обгрунтування проекту і отримані наступні економічні показники: Рентабельність: Пілзнер -19,6%, Баварське пшеничне - 19,2%, Міцний лагер - 17,9% . Прибуток: Пілзнерське -35000тис.грн./рік; Баварське -21000тис.грн./рік; Міцний лагер – 19600 тис.грн/рік, термін окупності – 1,06 роки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5561
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кам'янецький.pdf
  Restricted Access
Кваліфікаційна робота бакалавра: 113с; 2 рис,; 26 табл,; 28джерел, 3 креслення; 2 плакати. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуто виробництво пива пивзаводу потужністю 0,7 млн дал/рік. Розглянуті сучасні способи затирання зерно продуктів. Запроповано удосконалений спосіб приготування пивного сусла 3-х видів пива, а саме Пілзнер, Баварське пшеничне, Міцний лагер. Для пива Міцний лагер запропоновано технологію висококонцентрованого пивоваріння з метою отримання пива з високою міцністю. Пілзнер виготовляється з 100% солоду, для активації ферментів і підвищення ефективності затирання рекомендовано на стадії затирання додавати хлорид кальцію. Баварське пшеничне відноситься до елів, має фруктові та пряні нотки. Починати затирання рекомендовано з температури 36 °С, за цієї температури витримується перша пауза протягом 10 хв. Розроблена апаратурно-технологічна схема пивзаводу. Приведено розрахунок і підбирання обладнання. Для збільшення виробництва пива найбільш раціональним являється бродіння та доброджування пива в одному апараті циліндрично-конічної форми. Впровадження таких апаратів проходить швидкими темпами. Наведено техніко-економічне обгрунтування проекту і отримані наступні економічні показники: Рентабельність: Пілзнер -19,6%, Баварське пшеничне - 19,2%, Міцний лагер - 17,9% . Прибуток: Пілзнерське -35000тис.грн./рік; Баварське -21000тис.грн./рік; Міцний лагер – 19600 тис.грн/рік, термін окупності – 1,06 роки5.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.