Навчальні видання (ФХТСО) : [50] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 50 из 50
Предварительный просмотрДата выпускаНазваниеАвтор(ы)
№1(77) - online (1) Молод-вчен-2020-Бєл-Іваш-Корн.pdf.jpg2020Тренінги як інноваційний метод здобуття комунікативних компетенційБєляєва, Світлана Станіславівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Корнілова, Наталія Вікторівна
Инфраструктура_рынка №27_2019_стаття Бєляєвої СС.pdf.jpg2019Теоретико-методологічні засади експериментальної перевірки методики формування творчих умінь у майбутніх фахівців сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесуБєляєва, Світлана Станіславівна
2020Формування патріотизму у студентів вищих навчальних закладів засобми фізичного виховання: навчально-методичний посібникОнопрієнко, Олександр Васильович
2019Професійно-прикладна фізична підготовка спеціаліста туристичної галузі: навчально-методичний посібникОнопрієнко, Олександр Васильович; Онопрієнко, Ольга Миколаївна
12.06.19 Електронне видання_Кол.мон_Туризм-1(1)_copy.pdf.jpg2019Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографіяІвашина, Лілія Леонідівна
Монографія 2019_Чепурда_ЛМ.pdf.jpg2019Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання п‘ятеЧепурда, Лариса Михайлівна
Ivashina_1.pdf.jpg2017Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавокІвашина, Лілія Леонідівна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Посібник.pdf.jpg2013Посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Хімія"Осипенкова, Ірина Іванівна; Унрод, Володимир Ізяславович; Дейкало, Ганна Олександрівна; Скрипниченко, Раїса Михайлівна
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf.jpg2019Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктівПолумбрик, Максим Олегович; Осипенкова, Ірина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович
№1_(65)_-_online_Молод_вчен_моя_стаття_С_417-422.pdf.jpg2019Концептуальні основи організації тимбілдінгу як інструменту сприяння  комунікативним зв’язкам у колективі Бєляєва, Світлана Станіславівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 50 из 50