Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208
Назва: | Організація готельного господарства. Теорія і практика : навчальний посібник |
Автори: | Чепурда, Лариса Михайлівна Таньков, Костянтин Миколайович Куракін, Олександр Борисович |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Черкаси: ЧДТУ |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичний інструмент організації го-тельного господарства. Розкриваються питання сутності готельного бізнесу і готельного продукту; орга-нізації готельного господарства та його функціонального призначення. Приділена увага організації ос-новних і допоміжних процесів готельного обслуговування; аналізуються проблеми інженерно-технічної експлуатації готелю та організації ефективної роботи готельного персоналу. Посібник адресований студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», викладачам вищих начальних закладів та фахівцям, які працюють у сфері гостинності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208 |
Кількість сторінок: | 427 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015-ОГГ-Навч.-посібник.pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.