Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208
Title: | Організація готельного господарства. Теорія і практика : навчальний посібник |
Authors: | Чепурда, Лариса Михайлівна Таньков, Костянтин Миколайович Куракін, Олександр Борисович |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Черкаси: ЧДТУ |
Abstract: | У навчальному посібнику викладено теоретичні основи та практичний інструмент організації го-тельного господарства. Розкриваються питання сутності готельного бізнесу і готельного продукту; орга-нізації готельного господарства та його функціонального призначення. Приділена увага організації ос-новних і допоміжних процесів готельного обслуговування; аналізуються проблеми інженерно-технічної експлуатації готелю та організації ефективної роботи готельного персоналу. Посібник адресований студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа», викладачам вищих начальних закладів та фахівцям, які працюють у сфері гостинності. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3208 |
Number of Pages: | 427 |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2015-ОГГ-Навч.-посібник.pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.