Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
Title: | Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок |
Authors: | Івашина, Лілія Леонідівна Дейниченко, Григорій Вікторович Колісниченко, Тетяна Олександрівна |
Keywords: | розробка технологій;молочно-білкові запіканоки;йодвміщуючі добавки;бурі морські водорості |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Видавничий дім «Кондор» |
Abstract: | У монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей. Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості. |
URI: | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716 |
ISBN: | 978-617-7582-02-0 |
Number of Pages: | 124 |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ivashina_1.pdf | 6.01 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.