Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
Title: Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок
Authors: Івашина, Лілія Леонідівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Keywords: розробка технологій;молочно-білкові запіканоки;йодвміщуючі добавки;бурі морські водорості
Issue Date: 2017
Publisher: Видавничий дім «Кондор»
Abstract: У монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей. Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості.
URI: http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
ISBN: 978-617-7582-02-0
Number of Pages: 124
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivashina_1.pdf6.01 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.