Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІвашина, Лілія Леонідівна-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-09-18T18:47:19Z-
dc.date.available2019-09-18T18:47:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.isbn978-617-7582-02-0-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716-
dc.description.abstractУ монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей. Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавничий дім «Кондор»uk_UA
dc.subjectрозробка технологійuk_UA
dc.subjectмолочно-білкові запіканокиuk_UA
dc.subjectйодвміщуючі добавкиuk_UA
dc.subjectбурі морські водоростіuk_UA
dc.titleТехнологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавокuk_UA
dc.typeMonographuk_UA
dc.citation.pages124uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivashina_1.pdf6.01 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.