Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673
Назва: Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хліба
Автори: Андронович, Галина Михайлівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Білик, Олена Анатоліївна
Ключові слова: білий льон;хліб;технологія
Дата публікації: 2019
Видавництво: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу : колективна монографія
Короткий огляд (реферат): У статті описанно дослідження щодо використання цілого насіння льону у виготовлені пшеничного хліба, для збагачення його всіма цінними складовими льону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673
ISSN: 978-617-7446-61-2
Початкова сторінка: 144
Кінцева сторінка: 149
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андронович.PDF765.16 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.