Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673
Назва: | Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хліба |
Автори: | Андронович, Галина Михайлівна Бондаренко, Юлія Вікторівна Білик, Олена Анатоліївна |
Ключові слова: | білий льон;хліб;технологія |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу : колективна монографія |
Короткий огляд (реферат): | У статті описанно дослідження щодо використання цілого насіння льону у виготовлені пшеничного хліба, для збагачення його всіма цінними складовими льону. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673 |
ISSN: | 978-617-7446-61-2 |
Початкова сторінка: | 144 |
Кінцева сторінка: | 149 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андронович.PDF | 765.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.