Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/897
Назва: | Інноваційний потенціал як чинник підвищення конкурентоспроможності України |
Автори: | Захарова, Оксана Володимирівна Барбанова, Ірина Сергіївна |
Ключові слова: | інноваційний потенціал;конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 23-жов-2019 |
Видавництво: | Актуальні проблеми соціально-економічного розвитку: регіональні особливості та світові тенденції : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково- практичної інтернет-конференції студентів та молодих вчених, м. Івано-Франківськ, 23 жовтня 2019 р. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано роль інноваційного потенціалу як чинника підвищення конкурентоспроможності України |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/897 |
Початкова сторінка: | 45 |
Кінцева сторінка: | 46 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФЕУ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ZBIRNYK-TEZ-23_10_2019-PNU-STEFANYKA-NOVYJ (1).pdf | 386 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.